ŠTA OVO BI? Zvezda dala gol u finalu Kupa Srbije, a njeni fudbaleri se posvađali tokom slavlja?! (VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2023. u 22:34

CRVENA zvezda i Čukarički sastali su se u četvrtak u finalu Kupa Srbije u fudbalu, a nakon spektakularnog vođstva gostiju, desilo se i izjednačenja, ali i jedna posve nesvakidašnja scena.

ШТА ОВО БИ? Звезда дала гол у финалу Купа Србије, а њени фудбалери се посвађали током славља?! (ВИДЕО)

M. Vukadinović

Nakon što je Marko Docić postigao gol direktno iz kornera i time doveo Čukarički do 0:1 na "Marakani", Zvezda je tek u drugom poluvremenu izjednačila.

Azarov i Kangva su kombinovali na levom krilu posle kornera, usledio je dobar centaršut i pogodak koji je Aleksandar Pešić postigao glavom, neometan u petercu, ali...

Dok je on, skinuvši dres, proslavljao gol za 1:1 ispred najvatrenijih navijača Zvezde, njegov imenjak Dragović mu je prišao i - nedugo zatim počela je njihova svađa:

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

 

Po svoj prilici, iskusni defanzivac Aleksandar Dragović želeo je da napadač crveno-belih ne dobije žuti karton, zbog skidanja opreme, ali... To je samo pretpostavka.

Prenos utakmice Crvena zvezda - Čukarički u finalu Kupa Srbije možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

Bonus video: VATRENO I PO KIŠI: Bakljada "delija" tokom finala Kupa Srbije u fudbalu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)