Preokret! Vlahović i Alegri ostaju u Juventusu

Novosti online

23. 05. 2023. u 12:25

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da bi bilo "kukavički" da napusti klub, nakon loših rezultata i oduzimanja deset bodova u Seriji A, zbog knjigovodstvenih malverzacija.

Преокрет! Влаховић и Алегри остају у Јувентусу

FOTO: Tanjug/AP

"Bilo bi kukavički da napustim Juventus u ovom trenutku", rekao je Alegri, preneo je danas Skaj.

Samo nekoliko nedelja nakon što je prvobitno oduzimanje 15 bodova suspendovano, torinski klub je u ponedeljak uveče dobio novu kaznu koja ga je sa drugog mesta dovela na sedmu poziciju Serije A.

"Razočaran sam jer je to bila prilika, ali isto tako ne mogu ništa da zamerim ekipi", dodao je on.

Prethodno je direktor Juventusa Frančesko Kalvo rekao kako uprava kluba ima "bezuslovno poverenje" u Alegrija, uprkos eliminaciji u polufinalu Lige Evropa od Sevilje.

"Postoji bezuslovno poverenje u Alegrija. Sa njim gradimo budućnost, to je nesumnjivo. Radimo sa njim i Federikom Kerubinijem na Juventusovoj budućnosti, kako bismo klub vratili na pobednički put. Imamo još dve važne utakmice da odlučimo gde ćemo igrati sledeće sezone i to će uticati na strategiju za prelazni rok", istakao je Frančesko Kalvo.

A ono što je posebno zanimljivo je status Dušana Vlahovića. Mediji se bave selidbom Srbina, ali ne misli tako Kalvo.

"Glasine nisu nešto što možemo da kontrolišemo, ali tržište još nije ni otvoreno. Dušan nije na prodaju. Zadovoljni smo trudom koji ulaže, iako svako u životu može bolje", naglasio je Frančesko Kalvo, glavni operativac za fudbalska pitanja na Alijanc stadionu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)