SRPSKA TRANSFER BOMBA: Vlahović prelazi u Premijer ligu, dolazak plaćen više nego za Zinedina Zidana u Real!

Novosti online

21. 05. 2023. u 16:10

FUDBALER Juventusa Dušan Vlahović veoma je blizu selidbe u Čelsi pošto su iz londonskog kluba za njega zvanično ponudili 80 miliona evra, prenosi ESPN.

СРПСКА ТРАНСФЕР БОМБА: Влаховић прелази у Премијер лигу, долазак плаћен више него за Зинедина Зидана у Реал!

Foto: FSS

Američki medij tvrdi da je budući menadžer "plavaca" Maurisio Poketino insistirao da na Stamford Bridž dođe Vlahović, koji bi trebalo da bude ključni napadač Čelsija u narednim godinama.

Dodaje se da je Juventus u finansijskim problemima, da mu zbog novog oduzimanja bodova sledi neigranje Lige šampiona naredne sezone, što bi moglo da bude presudno u odluci da se proda Srbin za kog je u januaru prošle godine plaćeno Fjorentini 75 miliona evra.

Vlahović (23) je i pored čestih problema sa povredama postigao 13 golova u svimktakmičenjima za Juventus ove sezone, a odlične partije pružio je u dresu reprezentacije Srbije u martu protiv Litvanije i Crne Gore kad je postigao tri gola.

Zanimljivo je da bi ovo mogao da bude jedan od najvećih transfera iz Juventusa. Davne 2001. godine, kada je srpski fudbaler imao godinu dana Zinedin Zidan prešao je iz Torina u Real Madrid. To je u ovom trenutku 30. najveći transfer svih vremena, iznosio je 76 miliona evra.

Srpski fudbaler će ga svakako nadmašiti. Vlahović će deliti 24. poziciju sa Romelom Lukakuom (Mančester junajted - Inter), Nikolasom Pepeom (Lil - Arsenal), Kepom Arizabalagom (Atletik Bilbao - Čelsi), Orelijenom Čuamenijem (Monako - Real Madrid), Lukasom Hernandezom (Atletiko Madrid - Bajern) i Darvinom Nunjezom (Benfika - Liverpul), koji su svi bili akteri transfera "vrednih" 80 miliona evra.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!