EMOCIJE POKULJALE NA SVE STRANE! Aleksandar Mitrović i dirljiv oproštaj od navijača Fulama (VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2023. u 21:46

ALEKSANDAR Mitrović, napadač Fulama i fudbalske reprezentacije Srbije, još jednom je oduševio navijače pomenutog engleskog kluba, koji su mu predili vrlo emotivan "ispraćaj" sa stadiona "Krejven kotidž", za ovu sezonu.

ЕМОЦИЈЕ ПОКУЉАЛЕ НА СВЕ СТРАНЕ! Александар Митровић и дирљив опроштај од навијача Фулама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

U prvenstvenom remiju sa Kristal Palasom (2:2), srpski golgeter (koji je skoro ceo meč igrao u dresu bez broja i imena, o čemu su vam "Novosti" već pisale) dvaput je zatresao mrežu rivala, čime je stigao do 13 ovosezonskih pogodaka u elitnom fudbalskom takmičenju na Ostrvu.

Kako je to bila poslednja "domaća" utakmica Fulama, njegovi navijači su spektakularnim pevanjem sada već čuvenog hita "Mitro's on fire" ispratili svog ljubimca u nove izazove. Na engleskoj sceni ostalo je još samo gostovanje Mančester junajtedu - klubu protiv kog je Mitrović pre deset utakmica nasrnuo na sudiju i dobio osam mečeva suspenzije.

Evo i kako su izgledali pomenuti emotivni momenti sa, kako veruju pristalice londonskog kluba, samo privremenog rastanka, uvereni da će se Srbin i naredne sezone nadmetati u dresu njihovog voljenog kluba:

Posle ovakvog epiloga, Fulam je deseti na tabeli Premijer lige sa 52 boda, Kristal Palas 11. sa 44, a Mitrovića će do novih klupskih obaveza čekati i mečevi u reprezentaciji.

Kada igra fudbalska reprezentacija Srbije?

Srbija, podsetimo, 16. juna igra prijateljsku utakmicu proptiv Jordana, a četiri dana nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i to gostovanjem Bugarskoj.

Redom, slede potom mečevi protiv Mađarske na domaćem terenu (7. septembra), pa gostovanje Litvaniji tri dana kasnije, a onda će "orlovi" gostovati Mađarima 14. oktobra, da bi 17. dočekali Crnu Goru.

U novembru će ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija, čiji je Mitrović najbolji strelac otkako postoji reprezentativni fudbal u Srbiji, igrati dve utakmice - prijateljsku protiv Belgije, u gostima, 15. dana tog meseca, a 19. će ugostiti Bugarsku u kvalifikacijama za šampionat Evrope.

Bonus video: POVRATAK IZ SNOVA: Uroš Spajić se oporavio i dao najlepši gol na meču Zvezda - Čukarički

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!