"PAO" POTPIS NA MARAKANI! Crvena zvezda obavila važan posao, za jednu poziciju u timu "više neće da boli glava"

Novosti online

09. 05. 2023. u 15:19

FK Crvena zvezda je obavila važan posao za budućnost ekipe.

ПАО ПОТПИС НА МАРАКАНИ! Црвена звезда обавила важан посао, за једну позицију у тиму више неће да боли глава

Foto: Novosti arhiva/M. V.

U prostorijama novog/starog šampiona, saradnju sa crveno-belima je na još četiri godine produžio talentovani Stefan Leković.


"Defanzivac rođen 2004. godine je odličnim partijama tokom sezone pokazao da je pred njim svetla budućnost i da će u godinama koje dolaze činiti okosnicu odbrane i bedem ispred gola Milana Borjana. Izuzetna tehnika, kreacija iz poslednje linije, ali i fantastična skok igra, kao i beskompromisnost koju je pokazao kada je u Bačkoj Topoli, a potom i protiv Čukaričkog, praktično sa gol-linije uspeo da interveniše i spreči pogodak, samo dodatno potvrđuju da je Leković štoper za velika dela. Zvezdino dete je sa osmehom produžilo ugovor", objavili su crveno-beli.
 
- Drago mi je što smo sačuvali mrežu i pobedili Voždovac, a produžetak ugovora smatram kao nagradu za partije koje pružam tokom sezone. Zahvalan sam stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da sam ispunio, i da ću tek ispuniti očekivanja svih u klubu u narednim godinama. Znači mi ukazano poverenje, jer sam Zvezdino dete i znam kako stvari funkcionišu, s obzirom na to da sam ceo život na Marakani. Smatram da sam u ovoj godini napredovao kao čovek pre svega, ali i kao igrač, tako da sam siguran da ću u budućnosti biti sve bolji na terenu. Što se tiče tih intervencija na gol-liniji, ne planiram da budem golman, ali volim da pomognem ekipi - uz osmeh je rekao Leković.

Stefan Leković posle produžetka ugovora sa Crvenom zvezdom u društvu Svetozara Mijailovića i Mitra Mrkele / FOTO: FK Crvena zvezda

 

S njim su bili predsednik kluba Svetozar Mijailović, ali i sportski direktor Mitar Mrkela koji je biranim rečima govorio o darovitom defanzivcu.
 
- Leković je Zvezdino dete iz Omladinske škole koje je prošlog leta priključeno prvom timu i već je pokazao da ima ozbiljan kvalitet. Odigrao je dosta minuta tokom ove sezone i zaslužio je da dobije novi ugovor. U Zvezdi ima priliku da radi sa dobrim stručnjacima, te da u timu nastupa sa igračima koji imaju mnogo iskustva u domaćem prvenstvu, Evropi i reprezentaciji. Igra sa Erakovićem, Dragovićem, Milunovićem, igraće i sa Spajićem, tako da ima dobre uslove i okruženje za pravilan razvoj. Leković je jedan od onih koji su dobili šansu tokom proleća, a verujem u njega kao i u sve ostale mlade sa minutima u aktuelnoj takmičarskoj godini da imaju lepu perspektivu i da su budućnost kluba - rekao je Mrkela. 
 
Leković je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde i u klubu je od petlića. Osvojio je kadetsko, a zatim i omladinsko prvenstvo Srbije, da bi se potom iskalio u Grafičaru. Do sada je 17 puta nastupio za prvi tim i upisao pogodak, na prijateljskom susretu protiv Austrije Luštenau. 

BONUS VIDEO NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri