SUDAR TITANA: Real Madrid sutra dočekuje Mančester siti u polufinalu Lige šampiona

N. Iljukić

08. 05. 2023. u 17:01

ISTANBUL 10. juna čeka raširenih ruku finaliste Lige šampiona. U prvom polufinalu sutra Real Madrid dočekuje Mančester siti, a u sredu se na "San Siru" sastaju Milan i Inter. Navijači širom Evrope kao da su svojom rukom pisali listu želja i crtali ova dva polufinala koja će biti ukras finiša sezone u kojoj je viđeno sve i svašta..

СУДАР ТИТАНА: Реал Мадрид сутра дочекује Манчестер сити у полуфиналу Лиге шампиона

FOTO: Redit

Sveže okićen Kupom kralja, jedinim trofejom u Španiji koji mu je u finišu sezone bio na dohvat ruke, fudbaleri Reala izlaze na megdan ekipi koja je trenutno u Premijer ligi u punom sprintu i niko ne može da je zaustavi. Karlo Ančeloti, prevejani trenerski vuk je nekako oličenje polufinalnog duela, a naspram njega stoji Pep Gvardiola. Mudrosti, fudbalsko znanje i iskustvo protiv mladosti, energije, zakićene dobnrim timom sa Halandom "gore visoko" i arapskim milijardama.

"Santjago Bernabeu" je pozornica samo prve runde ovog polufinala. Druga je zakazana za 17. maj u Mančesteru. Ako iko zna da igra ovakve utakmice, onda je to Real. Prvo, zato što je aktuelni šampion Evrope, a zatim i zbog toga što u ekipi ima igrače koji znaju kako se igraju utakmcie sa visokom fudbalskom tenzijom.

- Nalazimo se u dobrom trenutku, jer nas je izuzetno obradovao trofej u Kupu kralja. Ekipa je u dobroj formi, raduje me sigurnost u našoj odbrani i napad koji je izuzetno spreman - najavljuje duel Karlo Ančeloti.

Njegov kolega Pep Gvardiola je bio mnogo slikovitiji u najavi meča.

- Treću godinu uzastopno smo u polufinalu Lige šampiona. Ispalo je da samo pokušavamo, ali i ne pobeđujemo. Međutim, ako mnogo puta pokušavate, verovatno ćete jednom da uspete - priziva Gvardiola veliko finale.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024