ODLIČNA VEST ZA "DELIJE": Trener Crvene zvezde obelodanio važnu stvar pred završnicu sezone

Z. Ćorović

07. 05. 2023. u 18:34

KADA si na tronu, možeš da se opustiš na "krovu". Ipak, fudbaleri Crvene zvezde ni sa titulom u džepu ne žele da otaljaju preostale utakmice u prvenstvu, što su pokazali ubedljivim pobedama protiv Čukaričkog i ekipe TSC. Pred sutrašnje (19.00) gostovanje Voždovcu, trener crveno-belih Miloš Milojević maksimalnio se trudi da sastavi ekipu koja će se pokazati i na ovom meču, ali je i otkrio važnu vest - vraća se član startne postave, Aleksandar Peršić.

ОДЛИЧНА ВЕСТ ЗА ДЕЛИЈЕ: Тренер Црвене звезде обелоданио важну ствар пред завршницу сезоне

Foto: M. Vukadinović

- Svi su spremni sem par momaka kojima ne odgovara zbog prirode njihovih povreda da igraju na veštačkoj travi. Među njima je Uroš Spajić, saveti medicinske službe su da njemu ne bi prijala igra na veštačkoj podlozi, ali svakako će od sledećeg kola i utakmice u Kupu Srbije igrati više nego do sada. Imamo 25 igrača na koje možemo da računamo i na nama je da izaberemo pravih 11 koji će odigrati dobru utakmicu protiv Voždovca i dati doprinos pozitivnom ishodu.

Napadač Aleksandar Pešić se oporavio i najverovatnije će od starta zauzeti svoje mesto u špicu.

- Nije bio u protokolu na prethodnim mečevima zbog povrede, tako da nismo hteli da rizikujemo bez potrebe kada imamo Rakonjca, Mijatovića i Kataija koji mogu da odgovore zahtevima te pozicije. Sada je Pešić spreman, trebaće nam u završnici i Kupu Srbije, verujem da će moći da odigra minimum 50 ili 60 minuta.

Zvezda je vezala čak 14 pobeda protiv "zmajeva", a u poslednjoj je na "krovu" dala šest komada.

- Očekujem drugačiji meč, jer smo u prošlom imali igrača više, pa se puno stvari otvorilo. Ekipa Voždovca gaji poseban stil igre, koji uključuje posed od golmana, puno pasova i kratkih dodavanja, dosta individualnih akcija njihovih krilnih igrača. Mislim da oni to neće menjati. Na nama je da nađemo način da njihovu igru neutrališemo i da nametnemo svoju.

Minut ćutanja i na treningu

DVE velike tragedije pogodile su crveno-belih, koji su subotnji trening započeli minutom ćutanja kako bi odali počast svim žrtvama.

- Zadesila nas je velika tragedija, koja se odrazila na sve, oseća se u vazduhu. Teško je bilo šta reći a ostati umeren i izraziti podršku. Možemo samo da radimo ono što je u našoj moći i nadamo se da se takve stvari više neće dešavati - istakao je Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa "Žao mi je!"

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a do njih nikako da dođe zbog brojnih zdravstvenih tegoba španskog tenisera. A onda, nova porcija drame, u Parizu...

25. 05. 2024. u 17:27

Komentari (1)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!