AUH, OVO POGAĐA U SRCE... Evo šta su navijači Radničkog iz Niša uradili posle tragične pucnjave u školi na Vračaru (FOTO)

Novosti online

04. 05. 2023. u 18:43

TRAGEDIJA koja je zadesila Beograd i celu Srbiju uzdrmala je celo naše društvo, a ubijena deca bila su povod i za veoma dirljiv transparent za koji su se opredelili navijači Radničkog iz Niša, "meraklije".

АУХ, ОВО ПОГАЂА У СРЦЕ... Ево шта су навијачи Радничког из Ниша урадили после трагичне пуцњаве у школи на Врачару (ФОТО)

FOTO: AP

Podsetimo, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u sredu je 14-godišnji učenik vatrenim oružjem usmrtio osmoro đaka i čuvara te ustanove, a više osoba ranio.

Dan kasnije, na red su došli preostali mečevi polufinala Kupa Srbije.

Nakon što su u gotovo savršenoj tišini dramatičan duel odigrali Napredak i Crvena zvezda, a potom u polufinale prošao TSC deklasiravši Novi Pazar, odnosno Čukarički koji je kao gost trijumfovao u Surdulici, red je došao na meč u Nišu, Radnički - Vojvodina. 

A na toj utakmici, "meraklije" su na tribinu stadiona "Čair" istakli transparent na kome nije bilo reči, a koji ostavlja bez reči:

U pitanju je bio dečji crtež na kome su prikazani stradali u tragediji koja se desila u školi "Vladislav Ribnikar":

Transparent "meraklija", navijača niškog Radničkog, posle tragedije u osnovnoj školi u Beogradu /  Screenshot / TV Arena sport

Podsetimo, na sportskim stranicama portala "Novosti" vas čeka obilje važnog, ali i interesantnog materijala.

A najnovije vesti koje se tiču tragedije koja je zadesila Beograd i Srbiju, pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", možete da pratite u rubrici "Hronika" na portalu "Novosti" ako kliknete OVDE.

Bonus video: Najpotresniji snimak sa konferencije, pročitana imena ubijene dece

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest