VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE ''GROBARE'': Navijači Partizana poslali poruku svima koji će večeras biti u ''Areni''

Novosti online

04. 05. 2023. u 14:35

Zbog tragedije koja se dogodila juče na Vračaru, navijači Partizana poslali su obaveštenje svima koji će se naći u Štark areni. Oni su poručili da neće biti organizovanog navijanja u prvom poluvremenu, kao i da svako ko može, na utakmicu ponese cvet.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ГРОБАРЕ: Навијачи Партизана послали поруку свима који ће вечерас бити у Арени

FOTO: Printskrin/SK

– Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnosti utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima.

– Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet. S obzirom na to da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme, mi ćemo SVI uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije.

Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan – piše u saopštenju najvatrenijih pristalica crno-belih.

BONUS VIDEO: "PERFEKTNO!" Igor Duljaj oduševljen igračima Partizana posle meča sa drugoplasiranim TSC-om

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!