"ŽELITE DA ODATE POČAST STRADALIMA?" Vanredno obraćanje KK Partizan "grobarima" pred utakmicu sa Real Madridom

Novosti online

04. 05. 2023. u 15:18

PARTIZAN i Real su odigrali tri utakmice u top 8 fazi Evrolige, još uvek nije rešeno pitanje ko ide na završni turnir, "Fajnal-for" (jer je rezultat 2:1 za crno-bele, a dalje prolazi ekipa koja stigne do tri trijumfa), no uoči četvrtog meča u prestonici Srbije desila se velika tragedija. U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u sredu je 14-godišnji učenik vatrenim oružjem usmrtio osmoro đaka i čuvara te ustanove, više osoba ranio. Zbog tuge cele nacije, pred novi meč s Madriđanma oglasio se i KK Partizan.

ЖЕЛИТЕ ДА ОДАТЕ ПОЧАСТ СТРАДАЛИМА? Ванредно обраћање КК Партизан гробарима пред утакмицу са Реал Мадридом

Foto: Nebojsa Parausic

- KK Partizan poziva sve navijače koji žele da polaganjem cveća ili paljenjem sveća odaju počast stradalima u jučerašnjoj tragediji, to učine danas od 18 časova kod lopte ispred Štark arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu. Na današnjem meču četvrtfinala Evrolige neće biti muzike niti propratnog programa, baš kao ni na Kalemegdanu gde će svi koji nemaju ulaznicu za utakmicu moći da je isprate na video-bimu - ističu crno-beli.

Podsetimo, četvrta utakmica ove četvrtfinalne serije na programu je ovog četvrtka od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti", na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje važnog, ali i interesantnog materijala.

A najnovije vesti koje se tiču tragedije koja je zadesila Beograd i Srbiju, pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", možete da pratite u rubrici "Hronika" na portalu "Novosti" ako kliknete OVDE.

Bonus video: Najpotresniji snimak sa konferencije, pročitana imena ubijene dece

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!