ARTETA SE NE PREDAJE: Nećemo odustati od borbe za titulu, svašta još može da se dogodi

Tanjug

27. 04. 2023. u 12:44

Menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je da londonski fudbalski klub neće odustati od borbe za titulu u Premijer ligi, prenose britanski mediji.

АРТЕТА СЕ НЕ ПРЕДАЈЕ: Нећемо одустати од борбе за титулу, свашта још може да се догоди

Foto: EPA-EFE/Jon Super/POOL

Arsenal je sinoć poražen u gostima od Mančester sitija 4:1 u meču 33. kola Premijer lige. Arsenal je prvi na tabeli sa 75 bodova, dok je Mančester siti drugi sa 73, ali londonski klub ima dve utakmice više.

"Izgubili smo od boljeg tima. Bili su izvanredni, a kada tako igraju, vrlo je teško dostići njihov nivo. Nismo bili ni blizu svog najboljeg nivoa, posebno u prvom delu. Oni su to znali da kazne. Dominirali su, nismo mogli da se nosimo sa njima. Moramo da počnemo od osnovnih stvari, kao što je dobijanje duela, a mi to nismo dobro radili", rekao je Arteta.

Arsenal će do kraja sezone u Premijer ligi igrati protiv Čelsija, Njukasla, Brajtona, Notingem Foresta i Vulverhemptona.

"Moramo da dignemo glavu i da pogledamo širi kontekst. Moram da budem iskren i da kažem da je neverovatno da se mi ravnopravno borimo sa jednom ovakvom ekipom. Želimo da nastavimo da se borimo, nećemo odustati od titule. Svašta još može da se dogodi do kraja sezone. Ovde sam više od 20 godina, video sam puno toga i moram da verujem. Moramo da prihvatimo da smo izgubili od jednog izvanrednog tima", zaključio je Arteta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri