ZA TRIPLU KRUNU - DVA MILIONA: Super bonusi za fudbalere Sitija

Novosti online

21. 04. 2023. u 17:38

IMAJU dva miliona razloga fudbaleri Mančester sitija da maksimalno zapnu u završnici sezone. Prema pisanjima engleskih medija, ukoliko "građani" dođu do istorijske triple krune ove sezone (Premijer liga, FA kup i Liga šampiona), svaki od najboljih fudbalera bi kroz bonuse inkasirao dva miliona funti (2,25 miliona evra).

ЗА ТРИПЛУ КРУНУ - ДВА МИЛИОНА: Супер бонуси за фудбалере Ситија

FOTO: Tanjug/AP

Ukoliko sustignu i prestignu prednost Arsenala u domaćem šampionatu (četiri boda i utakmica manje) bonusi za igrače su u rangu od 200.000 od 900.000 funti, dok se pehar u najstarijem takmičenju na svetu, FA kupu vrednuje malo manje, ali se ne navode tačne brojke. U ovom momentu, Siti je u polufinalu kupa, gde se sastaje sa drugoligašem Šefildom na "Vembliju", dok je drugi par Mančester junajted - Brajton.

Mančester siti je i u Ligi šampiona među četiri najbolja tima, a protivnik je Real. "Ušati" pehar mnogim fudbalerima "građana" doneo bi lep profit. Kako je propisano ugovorima, vedete poput De Brujnea, Halanda dobiće bonus od preko milion funti. Kada se sve sabere, jasno je da će puleni Pepa Gvardiole "leteti" u finišu 2022/2023. 

BONUS VIDEO: Ulazak Novaka Đokovića na teren u Banjaluci

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)