TSC ODLOŽIO ŠAMPIONSKO SLAVLJE NA MARAKANI: Crvena zvezda treba samo da uradi ovo i opet će postati prvak Srbije u fudbalu

Novosti online

11. 04. 2023. u 21:54

Fudbaleri TSC-a su kao gosti pobedili Voždovac 3:1, odložili najmanje za jedno kolo proslavu titule Crvenoj zvezdi, a sebi obezbedili drugo mesto na tabeli pred start plej-ofa.

ТСЦ ОДЛОЖИО ШАМПИОНСКО СЛАВЉЕ НА МАРАКАНИ: Црвена звезда треба само да уради ово и опет ће постати првак Србије у фудбалу

FOTO: M. Vukadinović

Na popularnom "krovu" poveo je Voždovac preko Teodorovića u 13. minutu, ali je onda usledio ekspresan preokret Topolčana.

Prvo je Jovanović postigao gol za izjednačenje u 22. minutu utakmice na asistenciju Ilića, da bi u 30. minutu nepotrebno poigravanje golmana domaćih Katića kaznio najbolji strelac gostiju Ratkov.

Konačan rezultat postavio je Mirčevski u šestom minutu nadoknade vremena, kad je iskoristio novi kiks danas katastrofalnog golmana domaćih Katića.


TSC sad ima 62 boda, a Crvena zvezda 82. Zna se da će ekipa iz Bačke Topole biti druga pred plej-of, a da su crveno-beli prvi, što znači da će na startu doigravanja ekipa Žarka Lazetića gostovati na stadionu Rajko Mitić.

Crvenoj zvezdi će biti dovoljan bod u tom meču da i teoretski obezbedi šestu uzastopnu titulu.

Bonus video: Ovako je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET OSTAO ZATEČEN: Evo šta je Aleksander Zverev prvo uradio kada je pobedio Rafaela Nadala na Rolan Garosu