JEZIVO! Belgijski fudbaler automobilom uleteo u salu punu dece (VIDEO)

Novosti online

31. 03. 2023. u 16:56

SOFIJAN Kjuin, fudbaler belgijskog Levena samo pukom srećom nije usmrtio nikoga kada je bahatom vožnjom uleteo sa svojim automobilom u salu prepunu dece.

ЈЕЗИВО! Белгијски фудбалер аутомобилом улетео у салу пуну деце (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na snimku koji se deli na društvenim mrežama vidi se kako automobil marke Mercedes u kojem je Marokanac Sofijan Kjuin bukvalno poleće kao avion na pisti, a onda probija zid i  pada u jednu dvoranu.

Prema izveštajima belgijske policije fudbaler kluba „Aud-Heverle Leven“ Sofijan Kjuin vozio je čak 200 kilometara na sat na autoputu. Na tom delu puta ograničenje je 90 kilometara na sat, pišu beglijski mediji.

Marokanac je izgubio kontrolu nad vozilom i tako izazvao težak udes navode svedoci. Što se samog fudbalera tiče on je završio u bolnici sa teškim povredama i višestrukim prelomima.

Na snimcima CCTV-a se vidi kako se automobil kojim upravlja marokanski fudbaler sudario sa preprekom, odbio u vazduh i uleteo u teretanu, probivši fasadu zgrade.

Sudbina je tako htela, da srećom, deca koja su trenirala u hali samo nekoliko minuta ranije završe trening i upute se ka svlačionicama na drugom kraju objekta.

- U trenutku nesreće u dvorani je bilo dece, ali su neposredno pre toga ušla u svlačionice - rekao je lokalni sportski zvaničnik Fabijan Pavon.

BONUS VIDEO: SRBI "ZAPALILI" PODGORICU: Potpuna euforija uoči meča kvalifikacija za Euro 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024