PARTIZAN PORAŽEN I U PRIJATELJSKOM MEČU PROTIV SOFIJSKOG CSKA 1948: "Valjku" Humska kao da je ukleta

M. Blažić

25. 03. 2023. u 15:50

NEKADA neosvojiva tvrđava, a sada omiljeno mesto za gostovanje bilo da se radi o prvenstvenim ili prijateljskim utakmicama.

ПАРТИЗАН ПОРАЖЕН И У ПРИЈАТЕЉСКОМ МЕЧУ ПРОТИВ СОФИЈСКОГ ЦСКА 1948: Ваљку Хумска као да је уклета

FOTO: FK Partizan

Ne zna Partizan za pobedu u Humskoj u 2023.na domaćoj sceni, poražen je od Šerifa u plej-ofu Lige konferencija, a izabranici Igora Duljaja su pognute glave napustili i jučerašnje prijateljsko odmeravanje snaga protiv sofijskog CSKA 1948 - 0:2 (0:1).

Činjenica je da ovaj poraz crno-bele mnogo manje boli od nekih prethodnih, ali je i juče u matine proveri protiv Bugara bilo primetno da je Partizan daleko od željene forme kao i da psihološke barijere i dalje stoje pred momcima koje trenira Igor Duljaj. Oba gola za goste iz Bugarske delo su istog igrača. Svetislav Dikov je najpre pogodio u 34. minutu, da bi konačan rezultat postavio 20 minuta kasnije.

Partizan je utakmicu počeo u sastavu Stevanović, Živković, Marković, Šehović, Urošević, Traore, Fejsa, Trifunović, Pantić, Jović i Pavlović. U nastavku su priliku dobili još Lukač, Nikolić, Aćimović, Tanasijević, Isailović, Filipović, Aleksić, Bebek, Belić, Kolorado.

Za Partizan je tako tokom 90 minuta prijateljskog odmeravanja snaga sa sofijskim CSKA igralo čak sedam momaka iz omladinskog pogona.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima