DA BISMO USPELI MORAMO BITI ZAJEDNO: Piksi imao poruku za publiku nakon pobede Srbije

Novosti online

24. 03. 2023. u 23:05

FUDBALERI Srbije savladali su na stadionu Rajko Mitić reprezentaciju Litvanije 2:0 (1:0), a nakon meča selektor Dragan Stojković Piksi nije krio zadovoljstvo.

ДА БИСМО УСПЕЛИ МОРАМО БИТИ ЗАЈЕДНО: Пикси имао поруку за публику након победе Србије

FOTO: M.Vukadinovic

Selektor Dragan Stojković Piksi je nakon meča pred kamerom RTS analizirao meč.

Rutinski smo dobili utakmicu. Sa druge strane, zasluženo. Kontrolisali smo igru. Na kraju, plan koji smo imali, uspeli smo da ostvarimo. Da krenemo sa pobedom, to je najvažnije u fudbalu. Mnogi će reći i u pravu su, rezultat je najvažniji. Mogao je da padne još koji gol. Pobeda je čista i raduje što smo defanzivno odigrali korektno.

Pohvalio je publiku.

- Zahvaljujem navijačima na podršci. Bilo je lepo veče i za njih i za nas. Mislim da su otišli kući zadovoljni. Nadam se još većoj podršci, da bismo uspeli moramo da budemo zajedno. Tako je lakše ostvariti cilj, ako nismo zajedno, put je jako težak.

Srbija se okreće Crnoj Gori.

- Nema slavlja. Mirni smo, nema euforije. Za tri dana čeka nas gostovanje u Podgorici. Verujem da ćemo se odmoriti. Analizirati dobre i loše strane, uveren sam da ćemo biti spremni za meč, rekao je Stojković Piksi.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a