ENGLEZI, ŠTA RADITE TO? Optužila ga je za silovanje, uništila karijeru mlade nade svetskog fudbala, a sada se udaje za njega

Novosti online

18. 03. 2023. u 19:40

ENGLESKI vunderkind, Mejson Grinvud, bio je suspendovan, mesecima ne igra fudbal, i bio je na zalasku karijere sa samo 21 godinom, a sve zbog navodnog zlostavljanja svoje devojke. Mlada nada fabrike talenata Mančester junajteda prošla je kroz medijski pakao u prethodnih nekoliko meseci, ali sada se, verovali ili ne, Grinvud vratio kontroverznoj Harijet Robson. Osim toga, čekaju i dete i, ako je verovati medijima na Ostrvu, venčaće se.

ЕНГЛЕЗИ, ШТА РАДИТЕ ТО? Оптужила га је за силовање, уништила каријеру младе наде светског фудбала, а сада се удаје за њега

FOTO: EPA

Golgeter "gordi-albiona" uhapšen je u januaru prošle godine nakon što ga je devojka optužila da ju je tukao, a pritom i predstavila dokaze u vidu fotografija sa masnicama na telu.

Zbog optužbi za silovanje, Grinvud je neko vreme bio u zatvoru, a Mančester junajted je bio primoran da ga suspenduje.

FOTO: EPA

Iako ima samo 21. godinu, bio je na pragu završetka karijere. Ipak, nedavno je oslobođen i očekuje se njegov povratak na travnate površine.

Navodno u Mančester junajtedu ostatak tima ne želi Grinvuda u svlačionici, pa se špekuliše da bi karijeru mogao da nastavi kao igrač nekog drugog tima.

Kako su nedavno preneli turski mediji, Fenerbahče je spreman da ga dovede, pruži mu šansu da pokaže raskošan talenat koji nesumnjivo poseduje i da oživi svoju karijeru.

Da se vratimo na privatni život mlade zvezde. On je navodno slao pretnje smrću tadašnjoj devojci Harijet Robson, a sada se ispostavilo da je i dalje u kontaktu sa navodnom žrtvom i to intenzivno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HARRIET ROBSON (@hasrobson)

Britanski "San" je objavio da su on i Harijet viđeni zajedno u jednom luksuznom hotelu u centru Londona. Ona je trudna i čeka sa njim dete, a Mejson je srećan i ponosan zbog činjenice da će postati otac.

I to, zapravo, nije sve. Navodno se ovaj mladi par namerava venčati i prosto zaboraviti sve što se dešavalo proteklih godinu, godinu i po dana.

Tako bi se život Engleza mogao okrenuti u potpunosti. Čini se da će najzad ponovo uživati u igranju fudbala, ali i da će opet biti sa svojom bivšom devojkom s kojom je bio u ludoj ljubavi dok nisu počele da se dešavaju sve one ružne stvari, zbog kojih ga je i prijavila nadležnim organima.

Grinvud je odigrao 129 utakmica u dresu Mančester junajteda u svim takmičenjima, te je postigao 35 golova i upisao 12 asistencija.

BONUS VIDEO: DULjAJ NAKON BOLNOG PORAZA OD RADNIKA: "Sledi velika analiza, videćemo kako ćemo dalje"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri