"I DALJE BOLI... " Prečka ostavila Mara Grujića u suzama, Liga šampiona baš ume da pogodi u srce

Novosti online

15. 03. 2023. u 18:23

KIDISAO je Porto svim silama u utorak uveče na gol Intera ne bi li došao do gola koji bi im dao još pola sata nade u produžecima, ali nije uspeo. Zatresli su "zmajevi" u nadoknadi najpre stativu Onaninog gola, da bi u petom minutu nadoknade naš reprezentativac Marko Grujić prodrmao prečku, ali mreža je ostala začarana.

И ДАЉЕ БОЛИ...  Пречка оставила Мара Грујића у сузама, Лига шампиона баш уме да погоди у срце

FOTO: Tanjug/AP

Posle mnogo utrošene energije bez nagrade Grujić se emotivno slomio i zaplakao, kako na terenu, tako i kasnije dok je davao izjavu za medije.

- Bilo je ovo veoma teško. I dalje boli, razočarani smo. Bili smo bolji tim u drugom poluvremenu, imali smo veći posed, više šansi. I dalje ne mogu da verujem da lopta nije ušla u gol -podvukao je Srbin.

Naš vezista nije propustio priliku da pohvali "vetar u leđa" koji je ekipa dobijala tokom svih 90 minuta sa tribina.

- Lepo je videti da nas je publika podržala. Osetili su da smo dali sve od sebe i da smo zaista želeli da pobedimo. Atmosfera je bila neverovatna, ali razočarenje je i dalje pristuno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri