NESTAO ROBINJO! Ni traga ni glasa Brazilcu koji je osuđen na 9 godina zatvora

Novosti online

10. 03. 2023. u 17:50

NEKADAŠNjA zvezda brazilskog fudbala Robinjo (39) nestao je nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova dalo nalog za njegovo hapšenje zbog silovanja koje je počinio u Italiji 2013. godine i zbog kojeg je osuđen na devet godina zatvora.

НЕСТАО РОБИЊО! Ни трага ни гласа Бразилцу који је осуђен на 9 година затвора

FOTO: EPA

Robinjo je na sudu u Milanu prošle godine osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja koje se desilo 2013. godine. Brazilac se sa svojim društvom provodio u noćnom klubu, a potom su izvršili zločin silovanja.

Bivši fudbaler je bio nedostupan italijanskom pravosuđu. Poslat je zahtev i za njegovo izručenje, ali kako dve države nemaju sporazum o izručenju, Italija je zatražila njegovo hapšenje i odsluživanje kazne u Brazilu.

Ovaj zahtev je brazilski sud prihvatio. Izdat je nalog za njegovo hapšenje, ali na adresi stanovanja Robinjo nije pronađen.

Nekadašnjoj zvezdi svetskog fudbala nema ni traga ni glasa. On je pobegao od zakona i za njim brazilske vlasti trenutno tragaju.

Ako bude uhapšen Robinjo će istog trenutka biti sproveden na odrađivanje devetogodišnje zatvorske kazne i tako će pravda prema silovanoj devojci koliko-toliko biti zadovoljena.

Robinjo je tokom karijere zaradio popriličnu cifru koja mu može pomoći u skrivanju. Međutim, njegovo lice je dobro poznato i imaće ogroman problem da ostane anoniman.

Brazilac je nekada važio za veliku zvezdu svetskog fudbala. Predviđalo se da će upravo on biti taj koji će nekada uzeti Zlatnu loptu, ali njemu su novac i slava tokom karijere ipak bio bitniji od svega.

Bogatu karijeru ovaj bivši fudbaler počeo je u Santosu, zatim je igrao za Real Madrid, Mančester siti, Milan, kineski Gvanžu, Atletiko Mineiro, Sivaspor i Bašakšehir.

BONUS VIDEO: "NARAVNO DA NISAM ZADOVOLjAN" Trener Crvene zvezde posle gostovanja TSC-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BAJERNU SE NEĆE ISPUNITI ŽELJA O POVRATKU MLADOG TRENERA: Nagelsman sa Nemcima do 2026.