"AKO TREBA DA ZAUSTAVI RIVALA, ČUPA I ZA KOSU!" Zvezda Premijer lige biranim rečima o bivšem defanzivcu Partizana

Novosti online

26. 02. 2023. u 15:36

FUDBALER Njukasla i engleski reprezentativac Kiran Tripije izjavio je da u Španiji dosta naučio o opstrukciji igre, prenosi "Gardijan". Iskusni desni bek koji briljira ove godine u dresu Džordijevaca posebno je zahvalan bivšem štoperu Partizana - Stefanu Saviću, koji je svoje ime gradio pod palicom Aleksandra Stanojevića i u tandemu sa tada iskusnim Mladenom Krstajićem.

АКО ТРЕБА ДА ЗАУСТАВИ РИВАЛА, ЧУПА И ЗА КОСУ! Звезда Премијер лиге бираним речима о бившем дефанзивцу Партизана

Foto: Tanjug/Lluis Gene/Pool Photo via AP

Tripije je prošle godine stigao u Njukasl, a pre toga je igrao tri sezone za madridski Atletiko.

- Puno sam o opstrukciji igre naučio u Španiji, ne samo od umetnika u tome, Stefana Savića, već i gledajući Serhija Ramosa i Marsela. Ne možete biti 'slatki' i postići uspeh, dvojac iz Reala je na sve načine kidao akcije rivala i zato su toliko osvojili - rekao je Tripije.

Njukasl će danas u finalu engleskog Liga kupa igrati protiv Mančester junajteda. Fudbaleri Mančester junajteda su upozorili na tvrdu i beskompromisnu igru Njukasla.

- Savić je najbolji odbrambeni igrač! Ako treba da zaustavi rivala, čupa i za kosu. Čak nas je čupao i na treningu, ne možete da budete u prilici da nastavite opasnu akciju, a da se ne reaguje, uspori igra. Meni je to bilo malo ludo, ali sviđaju mi se ti postupci Savića. Možda se to navijačima rivala ne sviđa, ali to je "crna umetnost", ludo je ali ja to volim - zaključio je Tripije.

 

BONUS VIDEO: Milojević posle pobede Zvezde u Ivanjici: Ako neko misli da je lako...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale