JOKIĆ JE VRISNUO OD SREĆE: Evo šta je obradovalo srpskog asa pre meča sa Memfisom (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2023. u 10:23

NIKOLA Jokić je protiv Memfisa upisao još jedan dabl-dabl, ali upečatljivo je bilo ono što je radio pre utakmice sa Grzilisima koju je Denver izgubio sa 112:94.

ЈОКИЋ ЈЕ ВРИСНУО ОД СРЕЋЕ: Ево шта је обрадовало српског аса пре меча са Мемфисом (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, srpski as je pratio nešto na telefonu, zajedno sa trenerom Majklom Melounom. Mnogi su mislili da su u pitanju konjičke trke, ali su su prevarili.

U pitanju je bila košarkaša utakmica Nikolinog kluba Džoker iz Sombora. Ovaj tim je u plej-ofu Druge lige Srbije pobedio Borac iz Zemuna sa 99:86.

Nikola je na zagrevanju uzviknuo: "Tako je, Đapa bre", i sa stisnutom pesnicom nastavio sa svojim aktivnostima. Snimak je odmah postao viralan.

Podsetimo, Jokić je u porazu Denvera ostvario dabl-dabl učinak od 15 poena i 13 skokova, ali on je meč završio sa velikim ogrebotinama na rukama.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista