"VIDIĆ I DŽAJIĆ SU ZASLUŽILI DA BUDU PREDSEDNICI FSS": Gordan Petrić ponudio zanimljivo rešenje: "Ja sam za to da se udruže i da vode zajedno"

Novosti online

22. 02. 2023. u 17:11

TRENER fudbalera Partizana Gordan Petrić govorio je uoči meča Lige konferencija Partizan - Šerif, a tom prilikom komentarisao je i goruću temu u srpskom fudbalu trenutno - izbori za predsednika FSS.

ВИДИЋ И ЏАЈИЋ СУ ЗАСЛУЖИЛИ ДА БУДУ ПРЕДСЕДНИЦИ ФСС: Гордан Петрић понудио занимљиво решење: Ја сам за то да се удруже и да воде заједно

FOTO: M. Vukadinović

Na pitanje kako komentariše dešavanja oko izbora za predsednika Fudbalskog saveza Srbije trener "crno-belih" ističe da postoji kompromisno rešenje.

- I Vidić i Džajić su zaslužili da budu predsednici. Obojica su velika imena. Ljudi iz Zvezde se dele na dve strane, ja sam to iskustvo imao pre nekoliko godina, To je teško za ljude koji su dobri i sa Nemanjom i sa Džajićem. Ako uopšte mene neko sluša, ja sam za to da se Džajić i Vidić udruže i da vode zajedno FŠ. Nema veze što sam ja partizanovac, nego da nas vode napred. Samo da ne bude podela - istakao je Petrić

 

BONUS VIDEO: Delije osramotile navijače Rome

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)