GORDAN PETRIĆ PRED DUEL PARTIZAN - ŠERIF: "Protivnici diktiraju kako ćemo mi da se postavimo"

Tanjug

22. 02. 2023. u 15:24

TRENER fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da igrači crno-belih daju svoj maksimum na revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija protiv Šerifa.

ГОРДАН ПЕТРИЋ ПРЕД ДУЕЛ ПАРТИЗАН - ШЕРИФ: Противници диктирају како ћемо ми да се поставимо

FOTO: FK Partizan

Partizan je u prvom meču slavio sa 1:0, a revanš duel je na programu sutra u Beogradu uz direktanprenso na portalu "Novosti".

- Brzo dolaze utakmice u ovom periodu, igramo utakmicu koja je vrlo zahtevna. Šerif se pokazao kao fizički jaka ekipa i imaćemo mnogo posla sutra. Tražim od igrača da se skoncentrišu na svoj posao. Siguran sam da su spremni da sutra daju svoj maksimum. Protivnici diktiraju kako ćemo mi da se postavimo. Da li ćemo igrati ofanzivno ili defanzivno. Rezultat nam daje izbor da linije postavimo kako mi želimo, što Šerif ne može da uradi - rekao je Petrić na konferenciji za medije.

On je prokomentarisao i odluku Zajednice Superlige Srbije da se meč 24. kola sa Crvenom zvezdom odigra trećeg marta.

- Kad god da se igra derbi, mi moramo da igramo. Samo da ne bude sledeće godine da je jedan klub hteo jedno, a drugi klub drugo i da se napravi ping-pong. Postoji organizacija koja donosi odluke i to treba da se uvaži - dodao je Petrić.

Fudbaler Partizana Aleksandar Filipović izjavio je da očekuje težak meč protiv Šerifa.

- Svesni smo da nas čeka teška utakmica sutra. Imamo prednost što igramo pred svojim navijačima i imamo pozitivan rezultat iz prvog meča. Sve je u našim rukama i sutra treba da završimo posao i plasiramo se u narednu rundu takmičenja - dodao je Filipović.

 

BONUS VIDEO: Delije osramotile navijače Rome

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna