"JA TO NE RADIM, ALI..." Gordan Petrić napravio presedan posle meča Šerif - Partizan, a imao je dobar razlog za to

Novosti online

16. 02. 2023. u 23:18

GORDAN Petrić je prilično smireno sumirao utiske posle novog evropskog trijumfa Partizana, ali trener crno-belih je u Kišinjevu rešio da uradi nešto što uopšte ne čini često.

ЈА ТО НЕ РАДИМ, АЛИ... Гордан Петрић направио преседан после меча Шериф - Партизан, а имао је добар разлог за то

FOTO: FK Partizan

Naime, nakon što, posle isključenja Igora Vujačića, brojčano slabiji Partizan pobedio ekipu Šerifa u prvom meču uvodne nokaut runde Lige konferencija, strateg ekipe iz Humske je rešio da pohvali jednog pojedinca.

Učinio je to na kraju uvodnog obraćanja:

- Sve čestitke momcima na utakmici. Rekao sam da će biti teško, što se i pokazalo. Mislim da smo prvo poluvreme mogli da budemo bolji u nekim situacijama, da budemo pre svea mirniji "na lopti". Mislim da bismo dali i drugi gol da smo bili mirniji. A u drugom poluvremenu, s igračem manje, mislim da smo maltene imali bolje imali šanse. Čestitke momcima. A pre svega bih istakao jednog igrača. Ja to ne radim, ali on u poslednje vreme, kada je igrao neke utakmice... dosta je bilo negativnih komentara. To je Ljubimor Fejsa. Sada je odigrao na utakmicu na pravi način i nadam se da će on to ponavljati iz meča u meč. Svi ostali momci zaslužuju čestike kao i Ljuba - rekao je Petrić za TV Arena sport.


Tome je dodao i sledeće:


- Zadovoljni smo rezultatom, sigurno, ali da ne pričam fraze da je ovo samo prvo poluvreme. Jeste, jer je rival pokazao da može da bude opasan. Biće teško u Beogradu, ali nadam se da ćemo proći. Mi se okrećemo, imamo utakmicu u nedelju. Nadam se da će se momci odmoriti. Kasno ujutru dolazimo, već u subotu putujemo i ja im želim da se odmore i da se spreme za nedelju - zaključio je trener Partizana.


U nedelju će Partizan od 17 časova gostovati subotičkom Spartaku u Mocart bet Superligi Srbije.

BONUS VIDEO: Grupi partizanovaca zabranili ulazak u Moldaviju jer su Srbi?!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili