SRPSKI MAT! Dušan Vlahović digao stadion na noge na evropskom iskušenju "stare dame", navijači Juventusa su ovo čekali (VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2023. u 21:21

DUŠAN Vlahović je nastavio da oduševljava navijače Juventusa.

СРПСКИ МАТ! Душан Влаховић дигао стадион на ноге на европском искушењу старе даме, навијачи Јувентуса су ово чекали (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Nakon dva pogotka u pretprošlom kolu Serije A, pa jednog poništenog u prethodnom, i to zbog minimalnog ofsajda, srpski as je golgetersku seriju nastavio na evro-sceni.

U prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope, Juventus je ugostio Nant, a naš reprezentativac je doveo domaćina u vođstvo već u 13. minutu.

Kijeza je tada izvrsno uposlio Srbina, a Dušan Vlahović postigao gol koji su navijači Juvea proslavili burno (VIDEO). To zadovoljstvo i ne čudi, imajući u vidu probleme u kome se njihov voljeni klub našao usled uočenih finansijskih malverzacija, koje su dovele do oduzimanja 15 bodova usred aktuelnog prvenstva Italije.

Meč Juventus - Nant je okončan rezultaom 1:1, a remi je izborio Bla koji je u 60. minutu zatresao mrežu domaćih iz kontranapada (VIDEO).

Liga Evrope, osmina finala - rezultati prvih utakmica

Ajaks - Union Berlin 0:0

Barselona - Mančester junajted 2:2 (0:0)
Salcburg - Roma 1:0 (0:0)
Šahtjor - Ren 2:1 (2:0)

Bajer Leverkuzen - Monako 2:3 (0:1)

Juventus - Nant 1:1 (1:0)
Sevilja - PSV 3:0 (1:0)
Sporting - Midjiland 1:1 (0:0)

BONUS VIDEO: Tinejdžeri golgeteri - najmlađi strelci u istoriji svetskih prvenstava

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu