HRVATSKA "KRALJICA" SKANDALA: Liga šampiona bruji o ispadu Kolinde Grabar-Kitarović! PSŽ je ovime sramno ponižen

Novosti online

15. 02. 2023. u 21:51

FUDBALERI Bajerna iz Minhena u osmini finala Lige šampiona savladali su na Parku Prinčeva domaći PSŽ rezultatom 1:0, a na utakmica je bila prisutna i Kolinda Grabar-Kitarović. Bivša predsednica Hrvatske potpuno neočekivano je došla u žižu javnosti, a sve zbog majice sa sramnim natpisom, koju je Kolinda nosila prethodne večeri u "gradu svetlosti".

ХРВАТСКА КРАЉИЦА СКАНДАЛА: Лига шампиона бруји о испаду Колинде Грабар-Китаровић! ПСЖ је овиме срамно понижен

FOTO: Printskrin

Podsetimo, Kingsli Koman pogodio je za pobedu Bajerna u Parizu protiv PSŽ-a od 1:0, a svemu što se događalo na "Parku Prinčeva" svedočila je i nekadašnja predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Poznata kao veliki zaljubljenik u fudbalsku igru, 54-godišnja političarka se našla u Parizu na 'finalu pre finala' i izazvala je opšti haos zbog majice koju je nosila.

Naime, ona je pred utakmicu ponosno pozirala. Svima je pažnju privukao natpis koji je imala, koji ne priliči ni njenim godinama, niti profesiji, a na kojem je pisalo:

- Na Parku Prinčeva ja sam kraljica. Boli me pipi - poruka je koju je poslala bivša hrvatska predsednica.

"KRALjICA" SKANDALA

Podsetimo, Kolinda je postala pravi hit na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada su društvene mreže gorele zbog njenog ponašanja.

Takođe, pre nešto više od godinu dana uticajni hrvatski nedeljnik "Nacional" podigao je veliku prašinu u komšiluku zbog priče o povezanosti Zdravka Mamića i Kolinde Grabar Kitarović.

Pomenuti list je naveo kako je Kolinda pristala da se kandiduje za predsednicu Hrvatske tek nakon što je Mamić kompenzovao visoku platu koju je ranije primala u NATO.

Pre tri godine, na prijemu koji je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović organizovala u Zagrebu povodom Dana državnosti Hrvatske zaorila se i jedna Tompsonova pesma.

Uz govor o budućnosti Hrvatske Kolinda je zvanicama na Pantovčaku priredila i izvođenje pesme Marka Perkovića Tompsona, pevača koji je najmanje jednom prilikom izvodio pesmu „Jasenovac i Gradiška Stara“, u kojoj se slavi klanje Srba. 

BONUS VIDEO: ZVEZDA UBEDLjIVA: Peti gol crveno-belih protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri