NOVAK ĐOKOVIĆ OPET META NEOSNOVANIH NAPADA: "Kako se to uvek dešava njemu, a ne Federeru?"

Novosti online

15. 02. 2023. u 09:15

NOVAK ĐOKOVIĆ se posle trijumfa na Australijan openu vratio na čelo ATP liste i potvrdio status najboljeg tenisera sveta svih vremena, što mu neki i dalje osporavaju, pokušavajući time i da opravdaju svoje loše posleovne poteze u prošlosti.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОПЕТ МЕТА НЕОСНОВАНИХ НАПАДА: Како се то увек дешава њему, а не Федереру?

FOTO: Tanjug/AP

Majk Nakadžima, nekadašnji direktor marketinga jednog proizvođača sportske opreme,  napisao je knjigu "Rodžer Federer efekat" u kojoj je pomenu i Novaka Đokovića.

Pisao je kako se Srbin često tokom karijere nosio sa negativnim publicitetom.

- Mogao bi da bude najuspešniji teniser ikada. Ali oko njega je uvek "crni oblak". Kao da ga navlači na sebe - kaže Nakadžima i dodaje:

- Pogodio je linijskog sudiju na US openu i bio diskvalifikovan? Dešava se. Ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili cela kontroverza oko vakcinacije protiv Kovida 19 - "zaboravlja" Nakadžima da je Federer imao slične epizode, kada je pogodio gledaoca na tribinama kao i skupljača loptica, što se desilo i Nadalu.

Nakadžima je tokom dugogodišnje karijere u svetski poznatom brendu sarađivao sa Rodžerom Federerom, kojeg smatra idealnim za saradnju, zbog njegovog imidža.

- Da li kao zastupnik brenda želim da stojim iza nekoga ko uvek ima kontroverze? Ili želim da idem sa sportistom čistog imidža... - pokušao je Nakadžima da opravda lični stav i stav kompanije koju je zastupao.

Činjenica  je da su i Federer i Nadal bili "manekeni" Nakadžiminog brenda u vreme najvećih uspeha, a onda se pojavio Novak i pomrsio im račune. 

BONUS VIDEO - Nepoznati Australijan open

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)