ŠPANCI ODUŠEVLJENI HRVATOM: ''Veličina se ne uči, zato je Modrić igrao''

Novosti online

12. 02. 2023. u 09:09 >> 09:11

Real Madrid je pobedom nad Al Hilalom 5:3 osvojio svetsko klupsko prvenstvo, a Luka Modrić i Karim Benzema su nastavili da pišu istoriju

ШПАНЦИ ОДУШЕВЉЕНИ ХРВАТОМ: Величина се не учи, зато је Модрић играо

Foto AP

Benzema se probio na drugo, a Modrić na četvrto mesto u istoriji Real Madrida po broju osvojenih trofeja. Ispred napadača iz Francuske je samo Marselo koji je rekorder Reala sa 25 trofeja, dok je na drugom mestu Benzema izjednačen sa Paolom Gentom koji ima 23 osvojena pehara. Iza njih se nalazi Modrić sa 22 osvojena pehara u dresu "kraljevskog kluba" i već ove sezone će hteti da sustigne Genta. 

Modrić je oduševio španske medije nakon finalnog meča.

- Ančeloti je jasan u velikim noćima, kada ne okleva sa početnom postavom u kojoj se pojavljuju Kros i Modrić. Nema rasprave. Nemac i Hrvat bili su starteri u dve utakmice svetskog klupskog prvenstva, a biće starteri i na Enfildu protiv Liverpula. Sebaljos i Rodrigo pritiskaju, ali trojac Čuameni-Kros-Modrić za sad je nedodirljiv - piše Marka

Takođe je i El Mundo hvalio Luku Modrića, Krosa i Benzemu.

- Ančeloti zna da se veličina ne uči. Iz toga razloga je u početnu postavu stavio Krosa, Modrića i Benzemu. Francuz se cele nedelje oporavljao, propustio je polufinale i u četvrtak otputovao u Rabat i ipak zaigrao u starnoj postavi madriđana. - piše El Mundo.

BONUS VIDEO: PETRIĆ UTUČEN NAKON BOLNOG PORAZA: "Moja naivnost i dobrota su nas koštale"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri