"DELIJE" SLAVE: Crvena zvezda se "otarasila" igrača koji je nervirao navijače

Tanjug

09. 02. 2023. u 17:11

FK Crvena zvezda nastavlja prilično aktivno da radi u aktuelnom, zimskom prelaznom roku.

ДЕЛИЈЕ СЛАВЕ: Црвена звезда се отарасила играча који је нервирао навијаче

foto: EPA

Nakon što je ofanzivni igrač Ibrahim Mustafa (22), koji je prošlog januara stavio potpis na ugovor sa crveno-belima do kraja sezone 2024/2025, napustio u utorak "Marakanu", u četvrtak se desio još jedan rastanak.

Naime, kako je potvrdio šampion Srbije u fudbalu, Kalifa Kulibali više nije fudbaler Zvezde.

Klub sa Marakane je to objavio sledećom porukom na društvenim mrežama:

- Crvena zvezda je sporazumno raskinula ugovor sa napadačem Kalifom Kulibalijem. Naš klub želi fudbaleru iz Malija puno sreće u nastavku karijere.

Komentari zvezdaša su maltene odreda - izrazi oduševljenja. Bilo ih je od "Hvala Bogu!", preko "Putuj, igumane", do šaljivih, "Ode nam najbolji golgeter na treninzima".

Ovaj 31-godišnjak, visok 197 centimetara, koji je na 30 mečeva za reprezentaciju šest puta bio strelac, odigrao je samo sedam utakmica u klupskoj sezoni 2022/2023. Od toga, jednom je igrao u Kupu Srbije, dvaput u Ligi Evrope, a na četiri meča nastupio je u Mocartbet Superligi Srbije, kada je i dao jedini gol. Bilo je to u pobedi nad Kolubarom od 0:2, još 30. oktobra prošle godine.

U Zvezdu je došao iz Nanta, kao slobodan igrač, u avgustu 2022, a prethodno je igrao za Gent (koji ga je prodao Nantu za 4,5 miliona evra), te, Šarlrou, "B" tim Pari Sen Žermena i, na početku karijere, klub u rodnoj zemlji, AS Real Bamako.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!