ALEKSANDAR MITROVIĆ I ŠTA SE DEŠAVA SA SRBINOM? Trener ga ostavio na klupi pred FA Kup meč Fulam - Sandarlend! Loša forma ili povrede?

Novosti online

08. 02. 2023. u 20:37

FUDBALERI Fulama danas igraju meč FA Kupa sa Sandarlendom, a kada su izašli sastavi za večerašnju utakmicu, navijače tima sa obale Temze dočekalo je jendo iznenađenje - Aleksandar Mitrović nije u startnih 11.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ И ШТА СЕ ДЕШАВА СА СРБИНОМ? Тренер га оставио на клупи пред ФА Куп меч Фулам - Сандарленд! Лоша форма или повреде?

Foto: Profimedia

Fulam nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena u prvoj utakmici, a pošto je utakmica završena nerešenim ishodom (1:1), po pravilima u revanšu mora da gostuje.

Konačni pobednik ovog dvomeča izboriće plasman u osminu finala najstarijeg fudbalskog takmičenja, ge će ih dočekati Lids.

Smederevac u poslednje vreme ne liči na sebe i ne prikazuje ni obrise one forme koja ga je krasila unazad blizu dve godine.

Od povratka sa Mundijala, Mitrović ne igraju sa onom energijom i žarom sa kojom je igrao ranije. Sve to poklopilo se, ili bolje reći dovelo je do toga da ni kolibari ne prikazuju svoj pun napadači potencijal.

U Premijer ligi već četiri meča su bez pobede, izgubili od Njukasla i Totenhema sa po 1:0, dok su sa Čelsijem odigrali bez golova. Jedan od uzroka toga je i činjenica da se Aleksandar Mitrović nije upisao u listu strelaca od 3. januara.

Srpski reprezentativac će ovaj meč početi sa klupe, a da li je u pitanju želja da se ne rizikuje povreda, ili je Markos Silva odlučio da Srbina skloni sa terena dok ponovo ne pronađe svoj ritam, ostaje da se vidi.

Nedavno je za Fulam potpisao i Saša Lukić, ali srpski reprezentativac neće igrati pošto nije registrovan za FA kup. Priliku da srpski duo gleda zajedno na terenu, naša zemlja imaće već za vikend, kada će Fulam dočekati Notignem forest u okviru Premijer lige.

BONUS VIDEO - Ovo je žena Nemanje Vidića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili