LUKA JOVIĆ I POTEZ KOJI JE SLAVILA ČITAVA FIRENCA: Srbin nije dao gol, ali je sjajnom reakcijom barem na momenat bio heroj Fiorentine

Novosti online

05. 02. 2023. u 19:11

LUKA JOVIĆ nikako da u kontinuitetu počne da pruža dobre partiju u dresu Fiorentine. Malo puta ove godine imao je priliku da sluša aplauze publike tima za koji nastupa. Njegov primarni zadatak, da trese mreže, za sada ne obavlja srpski reprezentativac onako kako se to od njega očekuje. Ali, Jović je danas našao načina da na jedan, sebi nesvojstven način "kupi" pristalice Fiorentine.

ЛУКА ЈОВИЋ И ПОТЕЗ КОЈИ ЈЕ СЛАВИЛА ЧИТАВА ФИРЕНЦА: Србин није дао гол, али је сјајном реакцијом барем на моменат био херој Фиорентине

FOTO: Printskrin

Navijači na stadionu u Firenci mogu uživati u utakmici Fiorentine i Bolonje jer su već u prvih 20 minuta meča mogli videti dva gola i nekoliko velikih prilika na obe strane.

U 10. minutu meča, u centru pažnje na startu meča našao se i Luka Jović zbog neverovatne reakcije.

Izdanak Zvezdine škole, je na nestvaran način uspeo da spasi mrežu "ljubičastih". Nakon prekida lopta je došla do Fergusona koji sa četiri metar šutira glavom, golman domaćih je uspeo da zakači loptu, ali bi ona sigurno završila u mreži da Jović nije sjajno predvideo situaciju i reagovao glavom sa linije.

Gosti su smatrali da je lopta prešla gol-liniju i da je to pogodak, ali je glavni arbitar samo odmahnuo rukama i pokazao da je sve čisto.

Joviću pred golom protivnika ove sezone možda i ne ide baš najbolje, te ne pruža partije koje se od njega očekuju, ali sigurnno da je ovom reakcijom zaslužio i te kakve pohvale od navijača Fiorentine.

Ovaj 25-godišnji napadač je u dosadašnjih 18 mečeva u Seriji A u dresu tima iz Firence postigao svega tri gola.

Neverovatnu reakciju Jovića kojom je spasio Fiorentinu i barem na momenat postao heroj, pogledajte klikom OVDE.

Inače, utakmica je na kraju okončana porazom Jovićeve Fiorentine.

"Viola" jeste odogovorila golom (Saponare) na početno vođstvo gostiju (Orsolini, iz jedanaesterca, pet minuta ranije, u 14. minuut), ali nije imala odgovor na drugu prednost Bolonje. Tih 1:2 postavio je, na asistenciju Orsolinija, Poš u 47. minutu utakmice, što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

BONUS VIDEO: MAJSTOR I NA LEDU: Fuseni Dijabate prelepim pogotkom doneo prednost Partizanu u Kurševcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024