ZVEZDA ZAVRŠILA JOŠ JEDAN TRANSFER: Novo pojačanje crveno-belih

Novosti online

05. 02. 2023. u 17:15

CRVENA zvezda je pokušala u zimskom prelaznom roku da angažuje mladog fudbalera Marka Stamenića. To se nije desilo sada, ali čini se da je sve dogovoreno za leto.

ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА ЈОШ ЈЕДАН ТРАНСФЕР: Ново појачање црвено-белих

foto: EPA

Naime, ovu vest je potvrdio jedan od direktora na redovnoj skupštini kluba, pa se može reći da će reprezentativac Novog Zelanda baš kao i Piter Olajinka crveno-beli dres zdužiti na leto.

Nisu krili iz redova šampiona Srbije da je vezista rođen 2002. godine velika želja, te su pokušali da ga dovedu već na zimu, ali Kopenhagen nije hteo da ga pusti.

Stamenić je u prvom delu sezone za tim sa "Parkena" odigrao 17 utakmica, sedam je počeo kao starter, a posebno je dobre partije pružio u Ligi šampiona protiv Mančester sitija i Sevilje.

Marko Stamenić (beli dres)/FOTO: EPA

On je karijeru počeo u Velingtonu, pažnju je na sebe skrenuo kao kadetski reprezentativac Novog Zelanda na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina 2019. u Brazilu. Te partije su ga preporučile Kopenhagenu.

Podsetimo, šampion Srbije će u narednoj sezoni igrati direktno u Ligi šampiona. Zvezda je trenutno lider na tabeli Superlige sa 54 boda, osam više od Partizana.

BONUS VIDEO: Crvena zvezda i Vojvodina - Siniši Mihajloviću u čast

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)