FUDBAL OVAKO NEŠTO JOŠ NIJE VIDEO: Svet je svedočio jednom od najbizarnijih trenutaka u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu (VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2023. u 21:24

MALI gradski derbi španske La Lige, između Atletiko Madrida i Hetafea, obeležio je jedan od najbizarnijih trenutaka u istoriji fudbala.

ФУДБАЛ ОВАКО НЕШТО ЈОШ НИЈЕ ВИДЕО: Свет је сведочио једном од најбизарнијих тренутака у историји најважније споредне ствари на свету (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Anhel Korea postigao je vodeći gol za Atletiko Madrid u duelu protiv Hetafea. Zatresao je mrežu u 60. minutu meča, ali je, verovali ili ne, pogodak proslavio na klupi kao rezervni fudbaler.

Naravno, za sve je krivac ko drugi nego VAR. Argentinac je na isteku jednog časa igre postigao pogodak, a sudija Lahoz ga je poništio jer mu je pomoćni sudija signalizirao ofsajd. Strelac gola je potom napustio teren odlukom trenera Dijega Simeonea, međutim...

Tada se javio VAR. U sobi su pregledali ovu akciju i utvrđeno je kako je Korea postigao regularan pogodak zapravo, pa je slavlje moglo da počne.

Nakon gledanja snimka i povlačenja linija, Lahoz je pokazao na centar igrališta, a igrači Atletika su potrčali prema klupi gde je sedeo Korea koji je upravo izašao iz igre.

Skočio je i podigao ruke visoko u vazduh srećan zbog pogotka kojeg će sigurno pamtiti dok je živ.

Ovakve situacije se ne dešavaju u svetu fudbala. Ovo je svakako dokaz da je video tehnologija i te kako promenila najvažniju sporednu stvar na svetu i sada je apsolutno sve moguće.

Anhel Korea je došao do svog petog pogotka ove sezone. Četiri od pet je postigao u La Ligi, a jednom je bio strelac u Kupu Kralja.

Nažalost po igrače i navijače Atletika, ovaj pogodak nije bio pobednički. Hetafe je dobio penal u finišu meča iz kojeg je Enes Unal postigao pogodak za konačnih 1:1.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)