DA BUREMO REPREZENTATIVNI U MIHINU ČAST Rastavac: Prikazaćemo ono što nismo jesenas

Novosti online

03. 02. 2023. u 16:25

FUDBALERI Vojvodine će meč sa Crvenom zvezdom, posvećen Siniši Mihajloviću, igrati u dresovima sa Mihinim likom, koji će posle derbija biti prodati na aukciji za lečenje sedmogodišnjeg Miloša Ćelapa, obolelog od leukemije i neophodna mu je transplantacija koštane srži.

ДА БУРЕМО РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ У МИХИНУ ЧАСТ Раставац: Приказаћемо оно што нисмо јесенас

FKV

Po rečima trenera Milana Rastavca, Novosađani imaju i obavezu prema navijačima, Siniši Mihajloviću i sebi samima da u odmeravanju za bodove sa liderom na startu proleća budu reprezentativni.

- Prvo pa poslastica u kojoj je Zvezda favorit ali naša šansa je da prikažemo nešto novo, što nismo jesenas. Jer, reč je o meču u kojem možemo samo da dobijemo. Za to je potrebno da naše timsko izdanje bude perfektno, na čemu smo radili tokom zimskih priprema- kaže Rastavac.

Novosadski strateg, sa druge strane, naglašava da Zvezda ima svoje oscilacije u formi, ali zadržava uvek sopstveni ekstremni individualni kvalitet, koji dolazi do izražaja posebno u našem prvenstvu.

– Zvezda se može samo iznenaditi a njihovi određeni problemi u nekim segmentima igre, mogu da budu naša šansa, ali ne i garancija. Zato vodimo računa o našoj igri. Ideja je da ne dozvolimo rivalu da se razigra i rastrči, već da pokušamo da ih ugrožavamo- rekao je Rastavac.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri