SINIŠI MIHAJLOVIĆU U ČAST: Zvezda pripremila poseban poklon za sve navijače

Novosti online

02. 02. 2023. u 16:40

FUDBALERI Crvene zvezde premijeru prolećog dela sezone imaće u subotu od 16 časova protiv Vojvodine. Navijači koji prisustvuju utakmici dobiće poseban poklon.

СИНИШИ МИХАЈЛОВИЋУ У ЧАСТ: Звезда припремила посебан поклон за све навијаче

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako se navodi na sajtu Crvene zvezde, iako je ulaz besplatan, svi oni koji na meč dođu, dobiće posebnu ulaznicu kao uspomenu na utakmicu koja će biti posvećena legendarnom Siniši Mihajlovićulj.

- Kapije Marakane biće otvorene za sve kojima srce kuca za Crvenu zvezdu, jer je ulaz na meču 20. kola Superlige Srbije potpuno besplatan. Očekuje se pravi spektakl na stadionu koji nosi ime po prvoj Zvezdinoj zvezdi, a meč će biti posvećen velemajstoru slobodnih udaraca, evropskom i svetskom prvaku - Siniši Mihajloviću.

Iako je prisustvo meču omogućeno besplatno. Klub će omogućiti svim navijačima da dobiju karte kako bi zadržali uspomenu na duel Zvezde i Vojvodine u čast Siniše Mihajlovića.

Ulaznica se neće previše razlikovati od standardne te će pored naziva stadiona, imena protivnika, datuma stajati i naziv tribine. Na mestu predviđenom za cenu biće istaknut natpis “Taj osećaj naš”.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!