ZVEZDAŠI U OČAJU: Kulibaliju propao transfer u Francusku! Šta sada sa njim?

Novosti online

02. 02. 2023. u 10:57

Kalifa Kulibali bio je nadomak drugoligaša Amijena, ali je pitanje da li će napustiti Crvenu zvezdu ove zime.

ЗВЕЗДАШИ У ОЧАЈУ: Кулибалију пропао трансфер у Француску! Шта сада са њим?

FOTO: M. Vukadinović

Visoki napadač iz Malija je prosleđen na pozajmicu u redove francuskog drugoligaša Amijena, prošao je lekarske preglede, ali posao nije završen. 

Tokom poslednjeg dana prelaznog roka Crvena zvezda je razmenila papire sa klubom koji je želeo da angažuje visokog napadača na šestomesečnu pozajmicu. Ugovorena je i cena od 150.000 evra, Kulibali je pristao da se vrati u Francusku, ali je usledio preokret. 

Njegov transfer nije ozvaničen, a pitanje je da li će se to desiti u ovom prelaznom roku.

Kako prenosi Mocart sport, poslednjeg dana prelaznog roka u francuskim klubovima pao je TMS sistem, odnosno aplikacija odobrena od strane FIFA u kojoj klubovi moraju da upare detalje transfera kako bi se dobilo međunarodno odobrenje.

Zbog toga je Amijen, kao i još neki klubovi u Francuskoj, zatražio od FIFA dodatni rok da izvrši transfer. Na Marakani se nadaju da će FIFA izaći u susret francuskim klubovima, kako bi bio finiširan transfer Kulibalija. 

Kulibali je stigao na Marakanu kao pojačanje, ali je na kraju postao jedan od najvećih promašaja. Jedini pogodak u sedam utakmica na kojima je dobijao minute postigao je protiv Kolubare.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA: U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)