HOLIVUD DOČEKAO "ORLOVE": Fudbalska reprezentacija Srbije stigla u Los Anđeles (VIDEO)

Novosti online

23. 01. 2023. u 18:26

Fudbalska reprezentacija Srbije, koja je u nedelju krenula za Istanbul, a odatle se uputila ka Los Anđelesu, stigla je u pomenuti američki grad gde će u četvrtak 26. januara u 4.00 po našem, srednjoevropskom vremenu odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije SAD.

ХОЛИВУД ДОЧЕКАО ОРЛОВЕ: Фудбалска репрезентација Србије стигла у Лос Анђелес (ВИДЕО)

FOTO: FSS

Posle nešto više od 15 sati u avionu, "orlovi" su stigli u "grad anđela" gde ih je najpre dočekao bilbord s podsetnikom da su stigli u neposrednu blizinu Holivuda.

Naravno, njihov fokus će biti na predstojećoj proveri, koja će nekim igračima biti i vrhunac dosadašnje karijere, jer će debitovati za nacionalni tim.

Superligaške igrače, koji su prethodnih dana trenirali u Sportskom centru u Staroj Pazovi, dočekao je srpski trio koja nastupa u MLS ligi: Đorđe Petrović (Nju Ingland Revolušn), Ranko Veselinović (Vankuver Vajtkeps) i Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi).

Spisak fudbalske reprezentacije Srbije

Selektor Dragan Stojković "Piksi" za ovu utakmicu računa na 17 igrača, a u pitanju su:

Golmani: Đorđe Petrović (Nju Ingland) i Dragan Rosić (Radnički Niš).

Odbrana: Ranko Veselinović (Vankuver), Nemanja Stojić (TSC), Nemanja Petrović (TSC), Filip Damjanović (Voždovac) i Marko Mijailović (Voždovac).

Vezni red: Mirko Topić (Vojvodina), Miloš Pantović (Voždovac), Vladimir Lučić (Čukarički), Luka Ilić (TSC), Luka Bijelović (Spartak), Marko Ivezić (Voždovac), Veljko Simić (Vojvodina) i Nikola Petković (Čukarički).

Napad: Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi) i Nikola Štulić (Radnički Niš).

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna