BOMBA U ŠPANIJI: Barselona dovodi Realovog rekordera?

Novosti online

23. 01. 2023. u 11:29

BARSELONA je kontaktirala sa agentom Horheom Mendesom oko prelaska Marka Asensija iz Real Madrida, pišu španski mediji. Ćavi je navodno jako zainteresovan za 27-godišnjeg krilnog napadača koji kod Karla Ančelotija ove sezone ima samo epizodnu ulogu.

БОМБА У ШПАНИЈИ: Барселона доводи Реаловог рекордера?

FOTO: EPA

Asensiju na leto ističe ugovor, što znači da bi ga Barselona mogla dovesti bez obeštećenja, što joj izuzetno odgovara s obzirom na lošu finansijsku situaciju. Katalonski Sport piše da još nema nikakvog dogovora, ali da je Asensiju opcija nastavka karijere u Barseloni vrlo zanimljiva.

On je 2014. godine umalo završio u Barsi, ali Katalonci tada nisu želeli da plate Majorki četiri miliona evra. To je učinio Real koji ga je doveo kao 19-godišnjaka i Asensio je do sad u dresu Madriđana upisao 257 nastupa, 52 gola, 29 asistencija te osvojio tri puta prvenstvo Španije i Ligu šampiona

U prvoj sezoni u Realu postao je rekorder kluba tako što je postizao golove u debijima u svakom od pet takmičenja koje je Real igrao u njegovoj prvoj sezoni u klubu - prvenstvo, Kup kralja, Liga šampiona te španski kup i evropski superkup.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo