ALEGRI ČEKA VLAHOVIĆA! Trener Juventusa se ne uzbuđuje zbog oduzimanja bodova, veruje da će žalba uroditi plodom

Novosti online

21. 01. 2023. u 19:14

NEMA mira u italijanskom fudbalu. Ali, van terena. Osim što ih je nedavno Napoli porazio na terenu (5:1), fudbaleri u crno-belom i ceo klub iz Torina dobili su novi šamar.

АЛЕГРИ ЧЕКА ВЛАХОВИЋА! Тренер Јувентуса се не узбуђује због одузимања бодова, верује да ће жалба уродити плодом

FOTO: Tanjug/AP

Fudbalski savez Italije ih je kaznio oduzimanjem čak 15 bodova zbog finansijskih malverzacija tokom prelaznih rokova u periodu od 2019. do 2022. godine.

Novinari opsedaju klupske prostorije u potrazi za bilo kojim sagovornikom, a jedini ko je raspoložen za priču je trener Juvea Masimilijano Alegri.

- Koliko znam, klub će se žaliti na ovo odluku. Ali, ono što ja znam je da smo pre kazne imali 37 bodova i šansu za nastup u Ligi šampiona. Fokusirani smo na teren i utakmice koje su pred nama. Uskoro se u ekipu vraća Dušan Vlahović i moramo pozitivno da razmišljamo. Konačna odluka o celom slučaju biće doneta za dva meseca, a ne bih voleo da tada tugujemo za onim što smo morali da napravimo, a eventualno smo propustili - kaže Alegri.

Mediji u Italiji, takođe, uveliko spekulišu da će sledeće sezone na klupu crno-belih sesti Zinedin Zidan, koji je pet sezona, od 1996. do 2001, nosio dres ovog kluba.

- Ja sam trenutno trener Juventusa. I tako će da ostane, osim ako me ne proteraju - rekao je Alegri na kraju. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)