MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: "Zalaganje i odgovornost igrača na nivou, ostale samo finese da se dorade"

Tanjug

21. 01. 2023. u 18:04

TRENER Crvene zvezde Miloš Milojević bio je zadovoljan posle pobede svoje ekipe u prijateljskom meču protiv Kopera, iako bi voleo da je bilo više golova, jer to "Zvezda duguje svojim navijačima, ali i sebi".

МИЛОЈЕВИЋ ЗАДОВОЉАН: Залагање и одговорност играча на нивоу, остале само финесе да се дораде

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Kopera 1:0 u prijateljskom meču na pripremama u turskoj Antaliji.

- Što se tiče rezultata, nije nam to primarni cilj na pripremama, ali uvek je lepo pobediti. U jednom delu igre smo bili veoma dominantni, to je delovalo efektno i lepo, s tim da je izostao drugi gol. Zadovoljan sam zalaganjem i odgovornošću igrača, a postoje finese koje treba da doradimo. Nije to perfektno, ali imamo još sedam, osam dana da na tome radimo - izjavio je Milojević za zvanični sajt kluba.

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)