LOŠE VESTI NA "MARAKANI": Zvezda izgubila važnu bitku! Nemci iskeširali preko milion evra i vode srpskog "bisera" - Vojvodina puni kasu

Novosti online

06. 01. 2023. u 16:55

FUDBALSKI klub Crvena zvezda kontinuirano traga za golgeterom koji bi mogao da obeleži naredne godine na Marakani. Jedno ime, i to sa ovih prostora, pravi srpski biser, talenat kakvog naša zemlja u ovom trenutku u tom uzrastu nema bio je na radaru rukovodstva tima iz Ljutice Bogdana, ali su danas i sve nade raspršene.

ЛОШЕ ВЕСТИ НА МАРАКАНИ: Звезда изгубила важну битку! Немци искеширали преко милион евра и воде српског бисера - Војводина пуни касу

foto: EPA

Naime, Mladi srpski fudbaler, Jovan Milošević, velika želja crveno-belih, će uprkos interesu prvaka naše zemlje, na lično insistiranje napustiti njegov matični klub - Vojvodinu, ali i Srbiju. 

Najbolji strelac prošlogodišnjeg U17 šampionata Evrope i momak kome se prognozira da će postati svetska klasa karijeru će nastaviti u nemačkom Štutgartu.

Kako je preneo "Mozzart Sport", Vojvodini će na ime obeštećenja pripasti 1.200.000 evra i 12 odsto od narednog transfera 17-godišnjeg golgetera.

Milošević je sa svega 66 minuta seniorskog fudbala postao prvi milionski transfer prvotimca Vojvodine još otkako je Mijat Gaćinović avgusta 2015. godine preko kiparskog Apolona otišao u Ajntraht za 1.250.000 evra.

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)