SLAVNI BIVŠI REPREZENTATIVAC SSSR-A: Sve smo mečeve namestili na Mundijalu u Rusiji

Novosti online

06. 01. 2023. u 09:31

Andrej Kančeljskis, nekadašnji reprezentatiac SSSR-a, izneo je šok tvrdnje.

СЛАВНИ БИВШИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СССР-А: Све смо мечеве наместили на Мундијалу у Русији

foto: FSS

Prema tvrdnjama Kančeljeskisa, fudbalska reprezentacija Rusija je sve utakmice kupila i tako uspela da stigne do četvrtfinala, odakle su izbačeni od Hrvatske.

- Nemam ništa protiv Čerčesova, ali na čemu da mu čestitam? Na tome što smo kupovali utakmice? Da, sve utakmice do one kad smo ispali smo kupili. Bili smo domaćini i napravili smo istu stvar kao Južna Koreja i Japan 2002. godine, koji su ‘ubili’ Italijane sudijskim odlukama - rekao je Kančeljskis.

Zatim se osvrnuo na sporne utakmice i izdvojio činjenice.

- Protiv koga smo igrali? Protiv Urugvaja, koji nas je razbio, i protiv Španije, koji su igrali neobjašnjivo loše. Bila je to vrlo čudna utakmica i verujte, prava istina o njoj tek će se saznati-kazao je Kančeljskis i potom dodao da postoje dokazi koje govore da je su ishodi mečeva unapred dogovoreni:

- Jeste li se ikad zapitali zašto je selektor Španije idući dan dobio otkaz? Mislite li da je kralj Španije dolazio bezveze? Verujte mi, bio je to poseban dogovor. Španci nisu udarali loptu kako znaju. Ja sam igrao fudbal, valjda razumem šta to znači – završio je Kančeljskis

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna