KAKAV "LUD" MEČ U PREMIJER LIGI: Brentford šokirao Liverpul, a o ovom meču će se pričati dugo!

Novosti online

02. 01. 2023. u 20:24

FUDBALERI Brentforda još jednom su izvojevali pobedu protiv velikog favorita. pokazali su da ubedljiva pobeda nad Mančester junajtedom nije slučajnost (4:0). Savladan je danas i Liverpul 3:1.

КАКАВ ЛУД МЕЧ У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Брентфорд шокирао Ливерпул, а о овом мечу ће се причати дуго!

Tanjug/AP

Ludo i nezaboravno, tako se može ukratko opisati duel večerašnjih rival. Brentford je ma startu rivalu prepustio inicijativu. Prvo je Darvin Njunjez šutirao, nisko i po sredini je raspalio po lopti, a golman domaćih vrhunski je reagovao.

Imali su i u nastavku inicijativu crveno-beli, a na prvu šansu čekali su do 19. minuta. Brajan Mbeumo je šutirao, a Alison je dobro reagovao. Usledio je veliki peh Ibrahima Konatea. U pokušaju da izbije loptu van šesnaesterca nakon kornera, poslao je loptu u svoju mrežu.

Tanjug/AP

Već u 27. minutu novi gol domaće selekcije, postigao ga je Joan Visa, ali je on tada poništen zbog ofsajda. Potom je i Ben Mi u 39. minutu Brentfordu tresao mrežu. Međutim sudija Stjuart Atvel je pogledao VAR, ni taj gol nije priznat.

Uporni su bili domaći igrači, a "treća sreća" bila je na njihovoj strani, Joan Visa je u 42. minutu konačno povisio na 2:0.

Tanjug/AP

Da je "dva nula najopasniji rezultat već u 48. minutu nagovestio je Darvin Njunez, postigao je gol, ali je Atvel i njega poništio zbog ofsajda.

Dva minuta kasnije Trent Aleksandar Arnold poslao je odličan centaršut, a Aleks Oksklejd Čemberlejn smanjuje zaostatak ekipe koja je na ovom meču nastupala u zelenim dresovima.

Brajan Muembo postigao je gol u završnici meča nakon greške odbrane Liverpula za konačnih 3:1.

Tabela Premijer lige

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:  KOLIKO SU ZARADILE SELEKCIJE NA SP U KATARU: Vredelo je učestvovati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini