TAJNA KLAUZULA: Kristijano Ronaldo u Ligi šampiona?

Novosti online

02. 01. 2023. u 10:44

Oprostili su se Evropljani od Kristijana Ronalda, pošto je potpisao nestvaran ugovor sa Al Nasrom iz Saudijske Arabije i sve je govorilo da je njegova misija na Starom kontinentu gotova. Ali…

ТАЈНА КЛАУЗУЛА: Кристијано Роналдо у Лиги шампиона?

FOTO: Printskrin/Tviter/AlnasrrFC

Kako navode mediji sa Bliskog istoka, Kristijano Ronaldo bi mogao da postane fudbaler Njukasla.

Naime, njegov ugovor sa Al Nasrom sadrži zanimljivu klauzulu: Ako Njukasl završi među prva četiri u Premijer ligi Engleske i plasira se u Ligu šampiona, Ronaldo će pojačati Svrake kao pozajmljen igrač. I nije toliko čudno, pošto dva kluba imaju istog vlasnika i zanimljivo je sve to smišljeno.

Njukasl je na današnji dan na trećem mestu u ligi, posle nepotpune tabele i ima opipljive šanse, ako tako nastavi, da se domogne evropske elite. A, onda bi stigao CR7 da pomogne.

Ronaldo bi trebalo večeras da stigne u Rijad, glavni grad Saudijske Arabije, koji će mu biti kuća u naredne dve i po godine. Osim ako ne ode u Njukasl... Portugalac je potpisao ugovor na dve i po godine, zaradiće više od 200.000.000 evra, što je suma kakva nije viđena u istoriji fudbala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju