AMERIKANAC PREDMET PODSMEHA: Želi da promeni fudbal iz korena

Novosti online

29. 12. 2022. u 18:10

NEKADAŠNjI reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država, Aleksi Lalas, postao je glavna tema na društvenim mrežama, a sve zbog njegovih neverovatnih predloga za unapređenje fudbala.

АМЕРИКАНАЦ ПРЕДМЕТ ПОДСМЕХА: Жели да промени фудбал из корена

FOTO: AP/Tanjug

Lalas je izneo revolucionarne predloge, koji bi fudbal promenili iz korena. Svake godine svedoci smo promena u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, ali je Amerikanac otišao korak dalje.

Na primer on predlaže da bi trebalo da se uveća okvir gola, kao i da se pogodak izvan kaznenog prostora vrednuje kao dva poena.

On ostavlja mogućnost igračima da biraju da li će aut izvesti nogom ili rukom, a pored toga uvodi jedno pravilo iz hokeja.

Igrači bi se kažnjavali za prekrašaje odlaskom u „penalty box“ baš kao što je to slučaj u hokeju na ledu. Još bizarnije je da se ofsajd važi samo u poslednjih 32 metara terena.

 BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju