GDE JE ZAPELO OKO KAMPACA? Oglasili se iz Zvezde i razrešili dilemu

Novosti online

29. 12. 2022. u 12:32

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco ostaje neregistrovan za utakmicu 16. kola košarkaške Evrolige u kojoj će Crvena zvezda u petak od 19 sati u hali "Pionir" dočekati Barselonu.

ГДЕ ЈЕ ЗАПЕЛО ОКО КАМПАЦА? Огласили се из Звезде и разрешили дилему

FOTO: KK Crvena zvezda

Crveno-belima je još uvek zabranjeno da registruju nove igrače u Evroligi zbog administrativnih problema.

Ovim povodom oglasio se direktor Crvene zvezde Nemanja Vasiljević koji je gostovao na RTS-u.

- Fakundo je već debitovao za Zvezdu, igrao je protiv Borca iz Čačka u Admiralbet ABA ligi. Mi imamo tu neku privremenu zabranu registracije igrača za Evroligu, sve što je traženo od nas, mi smo uradili. Sve što je trebalo da se isplati, isplaćeno je, tako da čekamo konačan odgovor Evrolige. Imamo i taj, pod znacima navoda, problem, jer na zapadu su božićni i novogodišnji praznici. Njima su neradni dani. Tako da verujem da će se to u narednih par dana rešiti - izjavio je Vasiljević.

Ako sve prođe u skladu sa željama čelnih ljudi Crvene zvezde, Kampaco će u Evroligi debitovati 6. januara naredne godine kada Zvezda gostuje Valensiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!