BRAZIL SE SPREMA NA NAJGORE! Pele se oprostio od porodice, stadion Santosa već spreman za poslednji ispraćaj Kralja (FOTO/VIDEO)

Novosti online

26. 12. 2022. u 15:36

SVE je manje nade da će se zdravstveno stanje fudbalske legende Pelea popraviti, a u Brazilu se već spremaju za najgore - odlazak Kralja sa životne scene. Porodica Nascimento i najbliži prijatelji su se već putem mobilnog telefona pozdravila sa Peleom, pored čijeg kreveta ostaje sve vreme njegova ćerka Keli.

БРАЗИЛ СЕ СПРЕМА НА НАЈГОРЕ! Пеле се опростио од породице, стадион Сантоса већ спреман за последњи испраћај Краља (ФОТО/ВИДЕО)

Arhiva Novosti

Pele se od prošle godine bori sa rakom debelog creva, a stanje se pogoršalo krajem novembra kad je zbog reakcije organizma na hemioterapiju došlo do problema sa srcem i disanjem.

Ćerka i sin su sve vreme uz njega, a na Tviteru je osvanuo srceparajući snimak fudbalskog velikana.

Još jedan snimak postavljen je na tviter nalogu Alerta mundijal na kome su prikazani snimci stadiona FK Santos napravljeni dronom.

Fotografije otkrivaju džinovske šatore postavljene na sredini terena stadiona Urbano Kaldeira u Vila Belmiru, gde će se, po svemu sudeći, održati komemoracija ili neka vrsta bdenja.

Pojavio se čak i video za koji neki Brazilci tvrde da je priprema Peleovog budućeg groba na samom stadionu, ali drugi izvori kažu da je zapravo reč o odavanju počasti.

Inače, Santos je juče doneo odluku da na svoj grb stavi zlatnu krunu u čast Pelea koga u Brazilu svi zovu Kralj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)