PELE SA DECOM DOČEKAO POSLEDNJI BOŽIĆ? Posle ćerke legendarnog fudbalskog asa oglasio se i sin: "Tata, moja snaga je s tobom" (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2022. u 11:08 >> 11:15

ŽIVOT legendarnog fudbalera Pelea se polako gasi, ali Brazilac kao ni njegova porodica, ne odustaju od borbe. Njegova ćerka Keli objavila je na Instagramu da je sa braćom i sestrama došla u bolnicu u kojoj se nalazi slavni fudbaler kako bi s njim proveli Božić.

ПЕЛЕ СА ДЕЦОМ ДОЧЕКАО ПОСЛЕДЊИ БОЖИЋ? После ћерке легендарног фудбалског аса огласио се и син: Тата, моја снага је с тобом (ФОТО)

Foto: Printskrin

Pele se od septembra prošle godine leči od karcinoma debelog creva, a u novembru ove godine bolest se zakomplikovala dodatnim infekcijama zbog čega je prilikom jednog dolaska na hemioterapiju zadržan na bolničkom lečenju.

Lekari su u sredu objavili da bolest napreduje i da Pele ima probleme s bubrezima i srcem. Njegov sin Edinjo na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj drži oca za ruku uz poruku: "Tata, moja snaga je s tobom". Edinjo, tehnički direktor fudbalskog kluba Londrina iz Parane, pridružio se danas svojim sestrama Flaviji i Keli, koje su posljednjih dana često bile s ocem u bolnici.

Pre Edinja, javila se Keli Nascimento, koja je u petak na Instagramu objavila fotografiju na kojoj grli oca u bolničkom krevetu.

- Još uvek smo ovde, u borbi i u veri - napisala je Keli.

Pele ima 82 godine, a 1958. je postao najmlađi strelac u finalu svetskih prvenstava i najmlađi osvajač Mundijala. Do kraja karijere, još dva puta je osvajao "zlatnu boginju" posle čega je ona prešla u trajno vlasništvo Brazila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)