HRVATI, PA DOKLE VIŠE? Sve se svelo na mržnju prema Srbiji! Skandalozna proslava bronze na Mundijalu dobila novi čin

Novosti online

22. 12. 2022. u 21:51

NAKON što je na svom drugom Svetskom prvenstvu hrvatsku reprezentaciju odveo do druge medalje, Zlatko Dalić dočekan je u svom rodnom gradu Livnu. Najuspješniji selektor u istoriji hrvatske reprezentacije 2018. je u Rusiju osvojio srebro, a četiri godine kasnije i bronzu.

ХРВАТИ, ПА ДОКЛЕ ВИШЕ? Све се свело на мржњу према Србији! Скандалозна прослава бронзе на Мундијалу добила нови чин

TANJUG / Zvonimir Barisin

Posle bogatog muzičkog programa Dalić je izašao pred mnoštvo navijača na Trgu kralja Tomislava i održao govor, u kojem je uglavnom govorio o veri, ljubavi prema državi, ljubavi i toleranciji generalno, te istaknuo kako je ponosan što je iz Livna. 

Nakon što je Dalić završio svoj govor, a pevač Jole nastavio muzički program, grupa mladića na balkonu u neposrednoj blizini bine povela je skandiranje zloglasnog ustaškog pozdrava Za dom spremni. Mladići na balkonu su vikali "Za dom", na što je veliki deo navijača na trgu odgovarao sa "Spremni!". 

Ovo nije prvi ustaški ispad na proslavama osvajanja bronze koje se održavaju ovih dana. Podsetimo, Dejan Lovren i Marcelo Brozović uzvikivali su ustaški pozdrav u Brozovićevom kafiću u Velikoj Gorici, nakon velikog dočeka na središnjem zagrebačkom trgu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja