STANKOVIĆ ŽELI DRAGOVIĆA: Sampdorija hoće na pozajmicu defanzivca Zvezde?

Novosti online

04. 12. 2022. u 13:29

ALEKSANDAR Dragović jedan je od najvažnijih i najboljih fudbalera Crvene zvezde. Ipak, iskusni defanzivac bi mogao karijeru da nastavi u Italiji.

СТАНКОВИЋ ЖЕЛИ ДРАГОВИЋА: Сампдорија хоће на позајмицу дефанзивца Звезде?

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, kako prenosi "Gazeta delo Sport" trener Sampdorije Dejan Stanković ima veliku želju da u klubu iz Đenove vidi Austrijanca.

Navodi se da je u pitanju pozajmica, pošto član Serije A nije u dobroj finansijskoj situaciji i da prvo neko iz aktuelnog igračkog kadra mora da bude prodat, pa tek onda da se krene u dovođenje novih fudbalera.

Stanković je ključni čovek u vezi ovog potencijalnog transfera. Srpski stručnjak odličeno poznaje Dragovića pošto ga je trenirao u Crvenoj zvezdi i veruje da bi mogao da mu poboljša odbranu.

Sampdorija trenutno ima drugu najslabiju defanzivu u najjačem rangu italijanskog fudbala sa 27 primljenih golova na 15 mečeva.

Ipak, Zvezda nema nameru da prodaje 31-godišnjaka iz Beča koji je stub odbrane srpskog šampiona.

- Ne može Dragović da ide iz Zvezde. Niko neće otići. Možda ćemo malo revidirati spisak igrača, da bude nekih prelazaka iz Grafičara u prvi tim. Pre svega mislim na braću Mituljikić. Neki igrači koji su stariji, a nisu imali minutažu, biće pomerene u stranu. U slučaju dobrih ponuda, Eraković i Mitrović mogu da odu - rekao je nedavno generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)